Održani božićni koncerti za roditelje

U Osnovnoj glazbenoj školi Kontesa Dora održano je nekoliko zanimljivih koncerata za roditelje.

U utorak, 13. prosinca povodom svjetskog dana violine nastupili su učenici u klasi profesora Marija Huja na gitari i profesorice Ivane Novaković na violini.

U srijedu, 14. prosinca održana su dva koncerta na kojima su nastupili učenici u klasi Vedrane Matić na klaviru, profesora Ivana Krajačića i Ivane Sklepić, svirajući različite puhačke instrumente, uz klavirsku pratnju Vedrane Matić.

Održan je i koncert tamburaškog odjela u četvrtak, 15. prosinca s početkom u 17 sati. Na koncertu su sudjelovali svi učenici u klasi profesora: Luke Pavlekovića, Deana Koprija, Ivana Jurišića i Josipa Živčića. U prepunoj dvorani mnogobrojni roditelji mogli su uživati u raznolikim skladbama, izvedbama solo točaka, dua, trija, komornog sastava i cijelog tamburaškog orkestra. Na koncertu je učenike na klaviru pratila prof. Vedrana Matić.

Raznovrsnim božićnim skladbama učenici su nas uveli u predbožićno razdoblje i nema ljepšeg poklona od sretnih i zadovoljnih lica učenika i roditelja poslije svakog koncerta – rekla je ravnateljica Darija Vlajnić, koja se zahvalila roditeljima na njihovom dolasku te svima poželjela  sretne blagdane i uspješnu Novu godinu.