Zaštita osobnih podataka

Osnovna glazbena škola

       Kontesa Dora

Dore Pejačević 2, Našice

Tel:    031/613-574

Obavijest – zaštita osobnih podataka

Dana 25. svibnja 2018.g. na je snagu stupila nova Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR),  povodom koje se očekuju značajne promjene u području propisa o zaštiti osobnih podataka.

Osnovna glazbena škola Kontesa Dora će koristiti i obrađivati osobne podatke vaše djece sukladno navedenoj Općoj uredbi, te će objavljivati osobne podatke (fotografije, ime i prezime, razredni odjel i temeljni predmet koji dijete pohađa) samo onim učenicima čiji su roditelji dali pisanu privolu (suglasnost) za objavu.

Ostale podatke koje od Vas prikupljamo i obrađujemo isključivo su usklađeni s postojećim Zakonima i propisima kojima je definirana i svrha njihova prikupljanja i obrade, te se neće koristit ni u koje druge svrhe.

Obavještavamo Vas se posjetom web stranici www.kontesadora.hr Vaši osobni podaci ne prikupljaju, no članci na web-stranici OGŠ Kontesa Dora mogu imati ugrađeni sadržaj drugih web stranica (npr. video, slike, članke…) koji se ponaša istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Cjelokupni tekst Opće uredbe o zaštiti podataka pročitajte na sljedećem linku: 

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/?uri=celex%3A32016R0679

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Martina Stošić, dipl.iur.

Kontakt službenika za zaštitu osobnih podataka:  martinast9@gmail.com