Tamara Mazur, mag. paed. et mag. educ. hist.

Tamara Mazur magistra je pedagogije i magistra edukacije povijesti. Rođena je u Osijeku gdje je i stekla osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Osijeku gdje je bila savjetnica dekanice za studente, a također je i bila predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera te Hrvatskog studentskog zbora.

Radila je u Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Osijeku, Osnovnoj školi Franje Krežme u Osijeku, Centru za autizam Osijek te u Osnovnoj školi „Matija Gubec“ u Čemincu.

Sudjelovala je u raznim projektima na lokalnoj, županijskoj i državnoj razini između kojih se ističu „Živi muzej“ i „VolON – pojačaj volontiranje“. Rado se odaziva volonterskim akcijama i suradnji na projektima te kontinuirano radi na stručnom usavršavanju.

Članica je Hrvatskog odbora za povijesne znanosti, Alumni udruge Filozofskog fakultet Osijek te Županijskog stručnog vijeća stručnih suradnika pedagoga Osječko-baranjske županije.

Za stručnu suradnicu pedagoginju glazbene škole Kontesa Dora izabrana je 28. rujna 2022. godine, a s radom je započela 3. listopada 2022. godine.

radno vrijeme:

ponedjeljak i četvrtak od 14 do 19 sati

utorak od 8 do 13 sati

kontakt mail: tamara.mazur@skole.hr

kontakt telefon: 031/613-574