DISEMINACIJA ERASMUS+ PROJEKTA DIGITALIZACIJA KAO PUT KREATIVNOSTI

Nakon odrađenih mobilnosti započeli smo s diseminacijom pa su tako održane dvije radionice na kojima su učitelji svoja znanja prenijeli ostalim djelatnicima te učenicima 2.a razreda naše škole. Prva je održana u sklopu 5. Sjednice učiteljskoga vijeća, 9. veljače 2024. godine. Učiteljice Sanja Vazdar i Patricija Sudar predstavile su mobilnost u Lisabon gdje su prisustvovale na tečaju Mental Health Awareness for Teachers and Students, a nakon njih ravlateljica Darija Vlajnić i stručna suradnica pedagoginja Andrea Eršetić govorile su o mobilnosti u Firencu i tečaju ICT Tools for School Administration and Non-Teaching Staff. Nakon njih, učitelj Ivan Jurišić upoznao nas je s mobilnosti u Berlin gdje je odslušao tečaj The 4Cs: Creativity, Critical Thinking. Communication and Collaboration in Schools. Na drugoj diseminaciji, 15.veljače 2024. godine, učitelji Filip Nemet Gužvić i Mislav Čatić prenijeli su nam svoje dojmove i znanja s mobilnosti u Barcelonu te tečaja Photo and Video Making in your Classroom: the Educational Power of Multimedia. Razmjena iskustva i znanja koja su učitelji dobili i prenijeli ostatku naše zajednice zasigurno će unaprijediti naš rad i kvalitetu cjelokupnog odgojno-obrazovnog procesa.

Kako biste dobili potpuniji uvid u to kako nam je cjelokupni projekt protekao, zapratite nas na Instagram i Facebook profilima škole!

Radujemo se sljedećim erasmus+ projektima!

Ova je publikacija ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.