Rezultati 1.školskog natjecanja 2017.

Ukupan prijavljeni broj sudionika na 1. školskom instrumentalnom natjecanju “Moje notice i tri točkice”  bio je 45, ali dvoje učenika iz opravdanih razloga nije pristupilo natjecanju. Natjecanje se održalo u četvrtak, 30. ožujka 2017. Zastupljeno je bilo 9 instrumenata: glasovir, bisernica, brač, čelo, gitara, violina, flauta, saksofon i klarinet. Od 43 natjecatelja I. nagradu je osvojilo čak 36 učenika, a  njih 7 je dobilo II.  nagradu. Prema Pravilniku natjecanja svim sudionicima je uručena Diploma s bodovima i imenom mentora. Naravno, Diplome su dobili i mentori učenika kao i članovi ocjenjivačkog suda i odbora za provedbu natjecanja, pročelnica te tajnice natjecanja.

Natjecateljima koji su uz I. nagradu osvojili najveći broj bodova u svojoj kategoriji, uručena je nagrada “Zlatna plaketa” i MONOGRAFIJA GRADA NAŠICA za sjećanje na prvo školsko natjecanje. To su  pobjednici natjecanja u 6  kategorija:

  1. kategorija: LANA PRIŠĆ, bisernica, nastavnik Dean Kopri
  2. kategorija: IVA HLAVATI, flauta, nastavnica Kristina Tomljanović
  3. kategorija: TONI TOMLJANOVIĆ, bisernica, nastavnik Luka Pavleković
  4. kategorija: KARLO ŠALEK, gitara, nastavnik Mario Huj
  5. kategorija: LUKA TOMLJANOVIĆ, bisernica, nastavnik Dean Kopri
  6. kategorija: HELENA VULIĆ, violina, nastavnica Ariana Škrinjar

Apsolutna pobjednica natjecanja s najvećim brojem bodova od svih (99,13 bodova)

 je učenica LANA PRIŠĆ  profesora Deana Koprija, te joj je uručena “Nagrada Teodora”  i kalkulator s 552 funkcije.  

Natjecatelje je ocjenjivao peteročlani ocjenjivački sud: Kristina Brkić – predsjednica, Dean Kopri, Ivan Krajačić, Ariana Škrinjar i Darija Vlajnić. 

Posebno priznanje za trud i zalaganje namijenjeno je profesoru Miroslavu Majiću, korepetitoru natjecanja. Za uspomenu mu je uručena Monografija Grada Našica. Njegov je zadatak bio pratiti na glasoviru zaista veliki broj solista jednodnevnog natjecanja.

Čestitamo svim učenicima na uloženom trudu uz želju da se slijedeće školske godine prijavi još veći broj natjecatelja i tako podrži 2. školsko instrumentalno natjecanje glazbene škole.