Prva nagrada za GLASOVIRSKI DUO

54-reg-glasovirski-duo-1-nagr-bjelovarIz Bjelovara, sa 54. regionalnog hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe u disciplini KOMORNI SASTAVI, dva sastava Osnovne glazbene škole Kontesa Dora iz Našica vratila su se kući s PRVIM  NAGRADAMA i time izborila odlazak na državno natjecanje.

U jutarnjim satima u petak, 4. studenog 2016., učenice Tereza Sabo i Patricia Mandić u disciplini GLASOVIRSKI DUO, izvele su svoj natjecateljski program u II. kategoriji i osvojile prvu nagradu s  92,00 boda. Pod vodstvom mentorice profesorice Sanje Vazdar sada se pripremaju za državno natjecanje.

Program:

A.Diabelli: Sonatina u D-duru

                – Allegro moderato

P.I:Čajkovski: Orašar op.71

                – Ples malog pastira

C.Debussy: Petit suite

                – En bateau (Brod)

Državno natjecanje će se održati na Muzičkoj akademiji u Zagrebu od 7. – 10. prosinca 2016.

Želimo im uspješan nastup i zadovoljstvo muziciranja bez opterećenja o bodovima koje im ocjenjivački sud može dodijeliti, jer je i samo sudjelovanje na krovnom hrvatskom državnom natjecanju zaista veliki uspjeh učenika, mentora, roditelja i škole. Natjecanje organizira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga.

54-reg-gl-duo-patricia-i-tereza-bjelovar-2016 54-reg-gl-duo-patricia-i-tereza-bjelovar-1-nagr 54-reg-patricia-i-tereza-u-bjelovaru