Nastava u školskoj godini 2021./2022. počinje 6. rujna 2021. godine.

Pozivamo sve učenika u školu na dogovor u svezi rasporeda. Nastava se održava uvijek u suprotnoj smjeni od njihove redovne osnovne škole: ponedjeljak poslijepodne i utorak prijepodne itd.

Pri ulasku u školu te za vrijeme prolaska kroz hodnik i prijelaza iz učionice u drugu učionicu maske je obvezno nositi (u učionicama učenici nisu obvezni nositi maske).

U skladu s preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ovim putem obavještavamo roditelje/staratelje:

-da ne dovode i ne šalju dijete u školu ako ima simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, teškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili imaju saznanja da je zaraženo koronavirusom.

​-ulazak roditelja/staratelja u školu nije dozvoljen, osim u iznimnim slučajevima: roditelji/staratelji učenika prvih razreda na prve dane škole. Cijelo vrijeme boravka u školi roditelji/staratelji obvezni su nositi maske.

 

-da ne dolaze u pratnji djeteta ako imaju simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, teškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi koronavirusom. Cijelo vrijeme boravka u školi roditelji/staratelji obvezni su nositi maske.

Svim učenicima želimo sretnu i uspješnu novu školsku godinu!