Najavljujemo 2. školsko instrumentalno natjecanje

Najavljujemo 2. školsko instrumentalno natjecanje

 “Moje notice i tri točkice” !

23.ožujka 2018., petak, koncertna dvorana OGŠ Kontesa Dora

 

Natjecanje “Moje notice i tri točkice” za učenike Osnovne glazbene škole Kontesa Dora održat će se u jednom danu, u petak, 23. ožujka 2018. s početkom u 10 sati.

Po drugi puta omogućit će se svim učenicima provjera svojih sposobnosti na školskom nivou. Učenici će se uz pomoć svojih nastavnika natjecati u 6 kategorija, po razredima, od 1. do 6. razreda. Bodovat će ih ocjenjivački sud od5 članova iz reda nastavničkog kadra. Dodijelit će se priznanja – Diplome za osvojena mjesta i poredak, “Zlatna nagrada” za prvo mjesto u svakoj kategoriji te nagrada “Teodora” apsolutnom pobjedniku po broju bodova ovog natjecanja.

Prijavio se 51 učenik. Natjecateljski program izvesti će se na osam različitih instrumenata: na glasoviru, tamburama – bisernica, čelo i brač, te na gitari, violini, flauti i trubi.  Pojedina se djela izvode uz pratnju na glasoviru. Ovo je natjecanje prilika da se učenici ohrabre u svojoj sredini. Većem broju djece daje se prilika da upoznaju svoje mogućnosti. Naučena djela se izvode napamet po propozicijama iz Pravilnika – najmanje dvije skladbe s određenim trajanjem u svakoj kategoriji.

Dodjela diploma i priznanje biti će u 18 sati u koncertnoj dvorani za sve sudionike natjecanja.

Dragi učenici, sretno i uspješno!