HNK U OSIJEKU – UMJETNOST IZ KARANTENE.

Poštovani,
osim emitiranja repertoarnih predstava subotom navečer (u terminu emisije RITAM GRADA), osmišljen je i prostor za dramski program pod nazivom UMJETNOST IZ KARANTENE. Dva puta tjedno (utorkom i četvrtkom s početkom od 10:40 sati te reprizno u 21 sat) naši će glumci biti s gledateljima te ih kroz dvadesetak minuta uveseljavati, dirnuti u srce emocijama pisane riječi, potaknuti na razmišljanje, izmamiti smiješak ili koju suzu.
 
U privitku više…
 

                                                                                Osijek, 3.4.2020.g.

 

Poštovani suradnici, prijatelji HNK u Osijeku!

U ovim, za sve nas teškim trenucima, želimo Vam iskazati bezrezervnu podršku u Vašem radu sa željom da sve ovo bude što prije iza nas.

Nikome od nas nije lako no trudimo se odraditi svoje zadatke kako bi sve, kada prođe  pandemija, funkcioniralo najbolje što može.

Ni u ovim trenucima HNK u Osijeku ne stoji. Objavljujemo na društvenim mrežama uratke naših umjetnika i u dogovoru sa STV-om prikazujemo u njihovom programu neke od naših predstava.  Dramski ansambl Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku prilagodio se novonastalim okolnostima kako bi mogao ostati u kontaktu sa svojom vjernom publikom. Osim emitiranja repertoarnih predstava subotom navečer (u terminu emisije RITAM GRADA), osmišljen je i prostor za dramski program pod nazivom UMJETNOST IZ KARANTENE. Dva puta tjedno (utorkom i četvrtkom s početkom od 10:40 sati te reprizno u 21 sat) naši će glumci biti s gledateljima te ih kroz dvadesetak minuta uveseljavati, dirnuti u srce emocijama pisane riječi, potaknuti na razmišljanje, izmamiti smiješak ili koju suzu.

Dogovorili smo i sa Večernjim listom da putem njihovog Youtube kanala možete pogledati predstave koje smo prethodno emitirali preko STV-a.

Pratite naše stranice na facebooku i instagramu kako bi vidjeli kada koju predstava možete pogledati na programu STV-a, a i potražite nas na Youtubeu Večernjeg lista.

Možda bi profesori hrvatskog jezika ili glazbene kulture to mogli iskoristiti kao jedan od zadataka učenicima u online nastavi ?

Što se tiče dogovorenih predstava preko školskih abonomana, vjerujte da ćemo učiniti sve da Vašim učenicima nadoknadimo propuštene predstave na način da svi zajedno budemo zadovoljni.

O svemu ćemo se dogovoriti u trenutku kada se cijela situacija vrati u normalu, jer sada u ovoj neizvjesnosti ne možemo ništa konkretno planirati.

Želimo da sve ovo kroz što prolazimo što prije prođe, uz što manje oboljelih te da se nastavimo družiti u našem hramu kulture na obostrano zadovoljstvo.

 

S poštovanjem!

 

SLUŽBA PRODAJE, PROPAGANDE I MARKETINGA HNK U OSIJEKU