Uspjesi pjevačkog zbora i komornog sastava na GLAZ-B-OS 2020, Osijek

Organizatorima 14. glazbenih božićnih svečanosti Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku svoje video uratke poslali su profesori Dean Kopri i Luka Pavleković. Virtualno glazbeno natjecanje imalo je natjecateljski karakter u nekoliko kategorija.

Komorni sastav glazbene škole voditelja Deana Koprija osvojio je 1. nagradu s 93 boda.

Izveli su skladbu Daniela Koprija „Živjeti ljubav“.

Članovi komornog sastava su: Ema Korbar – klavir, Toni Tomljanović – bisernica, Lea Resler – bisernica, Lana Prišć – bisernica, Anamarija Markovčić – brač, Marta Blagojević – brač, Toma Blagojević- čelo, Karlo Makaj – bugarija i Luka Baričević – berde.

U kategoriji dječji zbor video “ Božić u Našicama“  osvojio je također 1. nagradu s 90 bodova. Voditelj i dirigent zbora je Luka Pavleković.

Glazbu je skladao Luka Pavleković.

Tekst: Danijela Pavleković, Kruno Mihaljević

Aranžman: Dean Kopri, Luka Pavleković

Video snimanje i obrada: Dean Kopri

Mix i mastering: Dean Kopri

Bubnjevi: Kruno Mihaljević

 

17.12.2020. od 16 sati započelo je virtualno glazbeno natjecanje GLAZBOS 2020 na kojemu sudjeluje preko 40 ansambala, zborova, orkestara i solista iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U posebnom “Mali GLAZBOS” izdanju natječu se dječji ansambli tako da u 1. kategoriji (zborovi) natječe se i naš dječji zbor OGŠ Kontesa Dora iz Našica s kompozicijom “Božić u Našicama”, a u 2. kategoriji (komorni ansambli) naš komorni sastav s kompozicijom “Živjeti Ljubav”. Svake minute objavljivat će se nova video izvedba i za nju će se moći glasati naredna 24 sata. Nagrada publike bit će dodijeljena zboru, ansamblu ili solistu koji osvoji najveći broj lajkova. Podržite naše učenike lajkovima, komentarima i dijeljenjem. Natjecanje možete pratiti na stranici:

https://www.facebook.com/glazbos

GLAZBOS-2020-REZULTATIGLAZBOS-2020svi2Djecji-zbor-OGS-2020.-prosinac