Seminar za učenike klavirskog odjela

 
 

OGŠ Kontesa Dora je za vrijedne učenike i polaznike klavirskog odjela upriličila seminar koji je vodila profesorica savjetnica Jelica Kuzmin iz Zagreba. Seminar se održao u koncertnoj dvorani glazbene škole 30. i 31. siječnja 2018. Bila je to prilika muzicirati na koncertnom klaviru marke Yamaha kojeg posjeduje glazbena škola, jedinom koncertnom klaviru u Našicama.

U dva dana vrijedno je radila profesorica s našim učenicima i na pripremljenom gradivu. Pojedinačna nastava trajala je ili 45 ili 60 minuta, ovisno o uzrastu. Sudjelovalo je 12 učenika klavirskog odjela od 1. do 6. razreda. Dojmovi o radu s profesoricom Jelicom Kuzmin, nakon završetka seminara, bili su pozitivni od strane učenika, učitelja te roditelja. Po završetku seminara voditeljici je uručena Zahvalnica, a sudionicima Potvrda o stručnom usavršavanju.

Učenike su pripremili njihovi učitelji, profesori: Miroslav Majić, Sanja Vazdar i Darija Vlajnić koji se nadaju kako su ovim  sudjelovanjem na seminaru učenici dobili dodatni poticaj za daljnji rad.