NASTUP UČENIKA GLAZBENE ŠKOLE ZA POLAZNIKE DJEČJEG VRTIĆA ZVONČIĆ

Prigodnim programom  najmlađi su učenici glazbene škole uveličali blagdansko veselje polaznicima dječjeg vrtića Zvončić u Našicama. Zastupljeni su bili svi instrumenti koji se podučavaju u glazbenoj školi pa smo tako čuli soliste bez pratnje ili  sa klavirskom pratnjom, ali i dua i tria. Kroz program vodila je teta Nada Delić Crnković. Iza svake kompozicije sudionike su bogatim pljeskom nagraditi mali slušatelji koji su u polusatnom programu bili veoma zainteresirani i strpljivi. Na kraju programa su svi instrumentalisti otpjevali dvije kompozicije u klavirskoj pratnji učiteljice solfeggia, koja ih je i pripremila. Ovaj koncert obilježava dugogodišnju suradnja dviju odgojnih ustanova. Uvijek se oko sv.Nikole daruje najmlađima, a moguće i budućim glazbenicima, uvid u instrumentarij koji se podučava u glazbenoj školi (ukupno na 11 instrumenata). Za današnji nastup učenike su pripremili: Lovro Matošević, Mario Huj, Darija Vlajnić, Rajko Lončarić, Ivan Krajačić, Dean Kopri, Sanja Vazdar, Andrea Kopri Lončarić, Kristina Tomljanović i Kristina Brkić. U znak zahvale ravnateljica Marina Kopri uručila je ravnateljici vrtića Snježani Kanđera uokvirenu fotografiju Dore Pejačević (iz 1905.). Kao i prethodnih godina, domaćini su počastili sudionike grickalicama i sokom, a učitelje kavom i slasticama i prigodnom čestitkom:

Svako dobro, mir u srcu i ljubav među ljudima dobre volje neka Vas prati tijekom nadolazećih blagdana kao i u 2015. godini !
U ime radnika Dječjeg vrtića Zvončić Našice – Grad Našice, ravnateljica Snježana Kanđera,prof.

Pridružujem se čestitci te isto od srca želim našim sadašnjim i nekadašnjim učenicima i djelatnicima. Marina Kopri,prof.