Nastup tamburaša za Agenciju za odgoj i obrazovanje

U srijedu, 14. studenog 2018. u Hotelu Park Panolija Našice održao se skup, 2.Konferencija o superviziji: Integrativna supervizija u odgoju i obrazovanju – Rješavanje problema i vođenje.

Pozdravne i uvodne riječi stručnom skupu, koji će se održati od 14. do 16. studenoga, uputile su voditeljice, više savjetnice Agencije za odgoj i obrazovanje, Mirela Skelec i Marina Ništ. Pozdravila je skup i ravnateljica glazbene škole, Marina Kopri, te ukratko opisala djelovanje našičke glazbene škole i najavila nastup tamburaškog komornog sastava od 9 članova koji se upravo vratio iz Opatije s regionalnog 56. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe gdje je osvojio 1.nagradu. Ravnateljica se zahvalila višoj savjetnici Mireli Skelec na pozivu i mogućnosti muziciranja na svečanom otvorenju Konferencije.

Mentor komornog sastava, Dean Kopri, mag.mus., najavio je tri kompozicije u trajanju od 10 minuta, koje su ujedno i bile natjecateljski program. Preko sto sudionika Konferencije bogatim pljeskom nagradilo je mlade glazbenike.