Nastup gitarista pred Nadom Rocco

U četvrtak, 7. lipnja 2018., Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice je u Hotelu Park Panolija organizirala predstavljanje knjige Moje sirove strasti Nade Rocco.  Na početku predavanja nazočne je pozdravila ravnateljica knjižnice Silvija Šokić.

Autorica je govorila o svojim iskustvima i knjizi koja govori o njezinom putu prema zdravoj hrani, o zdravom stilu života i blagodatima sirove prehrane na ljudski organizam.

 

Učenici 6. razreda Osnovne glazbene škole Kontesa Dora, odjela gitare, dali su svoj glazbeni doprinos:

– duo gitara, NIKOLA ČEME i HRVOJE DUDJAK: Čileanska  tradicionalna – El Cachimbo

– HRVOJE DUDJAK: C.Hartog – Home on Leave

Nastavnik: Mario Huj

 

 Nada Rocco pročitala je i nekoliko recitacija dok je Nikola Dudjek lagano preludirao na gitari. Poslije toga je za publiku napravila zdrave smoothije.

Nada Rocco je poznata hrvatska glazbenica, kazališna, televizijska i filmska glumica. Pored toga što je cijeli život ispred ekrana, Nada je također djelovala i iza, točnije posuđivala je glas u dugometražnom animiranom filmu iz 1986. godine “Čudesna šuma”. Taj film je ujedno najpopularniji crtani film na području bivše Jugoslavije. Posudila je svoj glas i u animiranom filmu Šegrt Hlapić. Kada nije pred kamerama kao profesionalna glumica, Nada svoje znanje iz zdrave prehrane koristi kako bi drugima skrenula pažnju na važnost unosa zdrave organske hrane.