Nastava na daljinu je ušla u peti tjedan

Dragi učenici, poštovani roditelji,

nastava na daljinu je ušla u peti tjedan.

Proteklih tjedana savladali smo brojne izazove: od privikavanja na rad u virtualnim učionicama do svakodnevnog korištenja novih digitalnih alata u učenju, svi smo savjesno preuzeli odgovornost za učenje i rad u virtualnim situacijama te boravku u zatvorenom prostoru. Surađujemo – učenici i nastavnici možda rade aktivnije jer svi zajedno suosjećamo i nosimo teret pandemije i izolacije.

Proletio je tjedan kada smo imali proljetne praznike, mali odmor bez zadaća i obveza, ali sigurna sam, u slušanju i otkrivanju predivnih djela skladatelja te u veselju muziciranja naučenog gradiva na odabranom glazbalu… Dočekali smo i najveći katolički blagdan Uskrs.

Ovaj je tjedan – tjedan ponavljanja i davanje povratne informacije učenicima i roditeljima o ponašanju i napredovanju djeteta u dosadašnjem radu.

 Na našim video sjednicama razrednih i učiteljskih vijeća isplanirati ćemo na koji način vrednovati i ocijeniti učenike, te vas o svemu obavijestiti.

Pred nama je vrijeme koje i dalje traži od nas strpljenje, razumijevanje, odgovornost i marljivi rad. Redovito će nastavnici pripremati i objavljivati  nastavne materijale  i upute za rad preko virtualnih pomagala potičući  i prateći aktivnosti učenika. I nadalje nastavnici traže suradnju i komunikaciju s roditeljima, a od učenika da redovito, aktivno i samostalno izvršavaju zadatke.

Zavaljujem svima na suradnji, odličnoj komunikaciji, podršci i kreativnom radu.

Srdačan pozdrav, ravnateljica Marina Kopri,prof.