NAŠI REZULTATI S 59. DRŽAVNOG NATJECANJA UČENIKA I STUDENATA GLAZBE I PLESA !!

Naše učenice, Nuo Cheng i Lana Prišć, sa svojim mentorima, Darijom Vlajnić i Deanom Koprijem, vratile su se s natjecanja koje je održano 24. ožujka 2021. godine na Glazbenom učilištu Elly Bašić u Zagrebu.
Riječ je o krovnom natjecanju mladih glazbenika i to 59. po redu!
U ovim teškim vremenima, naše učenice i njihovi mentori bili su ustrajni i nisu posustajali. Naporan rad i trud se oslikavaju u rezultatima koje su ostvarili.

Nuo je, među puno mladih glazbenika iz cijele Hrvatske, u I. kategoriji, nesumnjivo nadjačala konkurenciju u disciplini solo glasovir.
Osvojila je I. nagradu i I. mjesto s ostvarenih 99,82 boda!
Čestitamo Nuo i njenoj mentorici Dariji Vlajnić koja je zajedno s njom ustrajala te su, zahvaljujući tome, u Našice donijele nagradu vrijednu svake pohvale. 

Na ovome natjecanju, u disciplini solo bisernica uz pratnju glasovira, sudjelovala je i Lana Prišć sa svojim mentorom i korepetitorom Deanom Koprijem.
Boreći se s teškom konkurencijom, učenica je ostvarila velika 97,93 boda! Osvojila je II. nagradu i II. mjesto u II. kategoriji.
Lana i njen mentor Dean Kopri kući su donijeli važnu nagradu i veliko postignuće. Čestitamo im obojima na trudu i zalaganju!

Još jednom čestitamo našim učenicama i njihovim mentorima. Ovim putem zahvaljujemo te čestitamo i roditeljima. BUDITE PONOSNI!

Vi, naši učenici, vaši roditelji i vaši učitelji, odraz ste ove škole. Hvala što uvijek iznova činite da blistamo od ponosa !