4. školsko instrumentalno natjecanje “Moje notice i tri točkice”

  1. školsko instrumentalno natjecanje “Moje notice i tri točkice –   cjelodnevno natjecanje održano je 11. ožujka 2020. godine u koncertnoj dvorani glazbene škole. Ukupno 35 učenika se natjecalo u pet kategorija. Dva učenika zbog bolesti nije pristupilo natjecanju. Pobjednici po kategorijama koji su osvojili Zlatnu plaketu  (najveći broj bodova u pojedinoj kategoriju)  su slijedeći učenici:

Andrija Laslavić – brač, 1. nagrada u 1.kategoriji s 95,87 bodova

                        Mentor: Dean Kopri, mag.mus.

Lada Krajačić – saksofon, 1. nagrada u 2. kategoriji s 99,63 bodova

                        Mentor: Ivan Krajačić, prof.

Nuo Cheng – glasovir, 1. nagrada u 3. kategoriji s 99,13 bodova

                        Mentorica: Darija Vlajnić, mag.mus.

Lana Prišć – bisernica, 1. nagrada u 4. kategoriji s 96,38 bodova

                        Mentor: Dean Kopri, mag.mus.

Luka Nađ – brač, 1. nagrada u 6. kategoriji s 98,20 bodova

                        Mentor: Luka Pavleković, mag.mus.

 

Darivani su skromnim poklonom,keramičkom šalicom s motivom Velikog dvorca u zimskoj idili i čokoladom.

 

Učenica Lada Krajačić, mentora Ivana Krajačića,  apsolutna je pobjednica natjecanja s najvećim brojem bodova koja je osvojila 99,63 od mogućih 100 bodova. Učenici je uručena Nagrada Teodora i prigodna nagrada.           

Posebno priznanje za trud i zalaganje namijenjeno je profesorici Katarini Makević, korepetitorici natjecanja. Njezin je zadatak bio pratiti na glasoviru zaista veliki broj solista jednodnevnog natjecanja.

Natjecatelje je ocjenjivao peteročlani ocjenjivački sud nastavničkog kadra: Kristina Brkić – predsjednica, Dean Kopri, Ivan Krajačić, Sanja Vazdar i Darija Vlajnić. Koordinator natjecanja, pročelnik bio je Novica Todić.

Pohvaljujemo sve natjecatelje na odazivu i lijepom muziciranju. Uručena im je diploma.  Čestitke svim sudionicima na uloženom trudu i na ostvarenim rezultatima kao i njihovim nastavnicima  uz želju da se slijedeće školske godine prijavi još veći broj natjecatelja i tako podrži 5. školsko instrumentalno natjecanje Osnovne glazbene škole Kontesa Dora. 

Vidimo se na 5. školskom natjecanju 2021.!