Koncert za Irenu

HUMANITARNI KONCERT ZA POMOĆ IRENI GRGIĆ održan je sinoć, 27. studenoga 2013. od 19.30 u Domu kulture u Našicama. To veće su odlučili biti zajedno – jedno srce i jedna duša – za pomoć osobi koja je u potrebi našega sebedarja i ljubavi: OGŠ Kontesa Dora – Tamburaški komorni sastav; Tamburaško društvo “Dora Pejačević” – sekcija Mješoviti pjevački zbor “Ad libitum” i Tamburaški orkestar; HKD “Lisinski” – folklorna skupina i Mješoviti pjevački zbor; Gradska glazba Našice; SKUS “Franjo Strapač” Markovac Našički; KUD “Ivan Brnjik Slovak” Jelisavac.
Voditeljica programa je bila učenica srednje škole Lucija Benić. Provodni tekst je napisala profesorica Marija Pepelko. Organizator koncerta je bila OGŠ Kontesa Dora u koordinaciji ravnateljice Marine Kopri. Sponzori: Tisak d.o.o. Našice, HDS-ZAMP; Panonika -Đakovo, a medijski pokrovitelj Radio Našice d.o.o.
Živjeti nam je zajedno – u dobru i u zlu, u zdravlju i u bolesti slušajući kucaje srca drugoga i ljubeći bližnjega… Hvala svim sudionicima, sponzorima i publici, svim ljudima dobre volje na pokazanoj humanosti u ime Irene Grgić.
Marina Kopri,prof.

Pogledajte Program (PDF dokument 92,52 KB)