Deanu Kopriju je dodijeljena GODIŠNJA NAGRADA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE ZA 2019. GODINU.

Profesor Dean Kopri, djelatnik OGŠ Kontesa Dora iz Našica, dobitnik je GODIŠNJE NAGRADE za pojedinca, za iznimna postignuća  u području PROSVJETE.

Nagrada mu je uručena 30. prosinca 2020. u Velikoj vijećnici OBŽ. Zbog epidemije korona virusa odluka i dodjela nagrade je prolongirana na sam kraj 2020. godine.

Može se pogledati obrazloženje prijedloga od strane ravnateljice OGŠ Kontesa Dora, Životopis, Dokumentaciju uz obrazloženje te koncertna događanja za 2019. godinu.  

*“Skupiti hrabrost u sebi, izići iz svoje učionice i pokazivati  javno svoj rad iskonske su vrednote kojima se može podičiti vrlo malo prosvjetnih djelatnika. Otvoriti dušu svojim učenicima željnima znanja i životnog iskustva, uživati u njihovom glazbenom i inom napredovanju, biti zahvalan što si u svom životu dobio mogućnost baviti se tako uzvišenom profesijom kao što je rad s djecom i mladima, biti odgovoran prema radu, roditeljima, školi, svom hrvatstvu i samome sebi nepogrešivi je put zadovoljstva i uspjeha u naj odgovornijoj djelatnosti pozitivnog ustroja svih civilizacija: PEDAGOGIJI – znanosti o obrazovanju i odgoju novih naraštaja.

Magistar glazbene pedagogije Dean Kopri je pedagoško glazbena posebnost koja je u svom stručnom radu objedinila više sposobnosti: učitelj-mentor, korepetitor, vokalni solist, dirigent i skladatelj. Vidljivo je iz priloženog obrazloženja kako su na svim prošlogodišnjim natjecanjima izvođene i njegove autorske skladbe, nagrađivane na natječajima. To su kompozicije za bisernicu solo uz pratnju glasovira, komorni sastav od 9 melodijskih linija i veliki tamburaški orkestar.“…

1. DEAN KOPRI – zivotopis – NOVI 2020. 2. Obrazloženje prijedloga 3. Dean Kopri DOKUMENTACIJA 3. DEAN KOPRI London i Dark Angel Symphony 4. Koncertna događanja u 2019. – Dean Kopri