57. natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa – rezultati!

Učenici i njihovi mentori iz OGŠ Kontesa Dora iz Našica bili su uspješni na 57.regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, tom krovnom natjecanju škola i akademija RH.

Evo rezultata:

Natjecanje  u disciplini SOLO TAMBURE UZ PRATNJU GLASOVIRA održalo se u  Glazbenoj školi Požega 1. i 2. ožujka 2019. Natjecali su se naši učenici:

LANA PRIŠĆ, u I. kategoriji, u disciplini BISERNICA UZ PRATNJU GLASOVIRA, osvojila je 1.nagradu s 94,50 bodova. Njen korepetitor i  mentor je profesor Dean Kopri.

MIHAELA SUK, u III. kategoriji , u disciplini BRAČ UZ PRATNJU GLASOVIRA,  osvojila je 1.nagradu s 90,25 bodova. Korepetitor je Miroslav Majić, a mentor Daniel Kopri.

TONI TOMLJANOVIĆ,  u III. kategoriji,  u disciplini BISERNICA UZ PRATNJU GLASOVIRA, osvojio je 2.nagradu s 87,25 bodova.  Njegov korepetitor je bio profesor Miroslav Majić, a mentor  profesor Luka Pavleković.

TAMBURAŠKI ORKESTAR, u I. kategoriji, osvojio je 1.nagradu s 92,50 bodova. Dirigent je Dean Kopri. Bodove smo iščekivali do 5.03. kada je komisija obišla sve gradove iz kojih su stigle prijave.

Čestitamo natjecateljima, roditeljima i mentorima!

Na DRŽAVNO 57.NATJECANJE,  za otprilike  mjesec, idu naši uspješnici:

Lana Prišć, Mihaela Suk i članovi tamburaškog orkestra i mentori Dean Kopri i Daniel Kopri. Sretno na državnom!

 

  1. regionalno natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa započelo je 22.02. i traje do 10.03.2019. Različite discipline održavaju se u gradovima Zadru, Požegi, Velikoj Gorici, Sisku, Novskoj, Zagrebu i Dubrovniku. Prijavljeno je ukupno 70 osnovnih i srednji glazbenih škola te akademija.

Pokrovitelji natjecanja su: Ministarstvo znanosti obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje, Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga.