NAŠI REZULTATI S 59. DRŽAVNOG NATJECANJA UČENIKA I STUDENATA GLAZBE I PLESA !

Imamo državne prvake !

Tamburaški orkestar OGŠ Kontesa Dora, dvadeset i jedan učenik uz dirigenta profesora Deana Koprija, vratilo se s natjecanja kao državni prvaci.
Orkestar je osvojio je 1. nagradu s 99,70 bodova i prvo mjesto u I. kategoriji te ukupno najviše bodova u disciplini orkestri. Natjecanje se održalo u organizaciji HDGPP-a, AZOO i MZO u Kazalištu Trešnja u Zagrebu u subotu, 27. ožujka 2021. godine.
Riječ je o krovnom natjecanju mladih glazbenika i to 59. po redu!
U ovim teškim vremenima, naši učenici i njihov mentori bili su ustrajni i nisu posustajali. Naporan rad i trud se oslikavaju u rezultatima koje su ostvarili. Ovim bodovanjem stekli su pravo na Oskar znanja.

Članovi tamburaškog orkestra:

Toni Tomljanović, Lea Resler, Lana Prišć, Petar Palfi, Lucia Tavić, Ante Stošić, Ivor Papučić, Lana Majdenić, Mihael Suk, Hana Rilko, Anamarija Markovčić, Tara Rilko, Filip Jurić, Andrija Laslavić, Roko Laslavić, Nina Papučić, Marta Blagojević, Toma Blagojević, Karlo Makaj, Luka Baričević, Ema Korbar – solistica na glasoviru u drugoj skladbi (njena profesorica je Sanja Vazdar) te voditelji orkestra Dean Kopri i Daniel Kopri.

PROGRAM:

Tamburaški orkestar – I. kategorija OGŠ Kontesa Dora, Našice

Dirigent: Dean Kopri

  1. Adalbert Marković: Dvije impresije iz Našica

         – I.st. Dorin mir u sjeni bora

  1. Daniel Kopri: Živjeti ljubav – solo glasovir, Ema Korbar

 

Ocjenjivački sud:

Siniša Leopold–predsjednik,

Marjan Krajna,            

Marko Magdalenić,

Mirjam Kunjko Pustički,

Matija Fortuna.

 

Još jednom čestitamo našim učenicama i njihovim mentorima. Ovim putem zahvaljujemo te čestitamo i roditeljima. BUDITE PONOSNI!

Vi, naši učenici, vaši roditelji i vaši učitelji, odraz ste ove škole.

Hvala što uvijek iznova činite da blistamo od ponosa !